top of page
84826176_171708620819026_760046490113540

Werkwijze

Mijn therapie is bedoeld om mensen hun bewustzijn te helpen veranderen en  te helpen diep in zichzelf te kijken, in het hart. Het is verder bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe betekenis in hun leven, om evenwicht, vrede en vreugde in zichzelf te vinden.

Tijdens dit proces komen trauma's en patronen naar boven. Je begint bewust te worden van hoe de  huidige familiesystemen je beïnvloeden, welke rol de voorouderlijke patronen in de familielijnen spelen, hoe de maatschappelijke en collectieve conditioneringen werken.

Als facilitator in je proces kan ik je begeleiden door  die lagen heen om je ware kracht te vinden zodat je wegen kan openen om jezelf te helen. 

Om deze veranderingen te kunnen bereiken, maak ik gebruik van drie verschillende bronnen:

  1. Mijn kennis uit mijn opleiding psychologie zoals technieken als de klassieke gesprekstherapie en methoden uit de gedragstherapie.  

  2. Andere technieken zoals EMDR zandspeltherapie, (familie)opstelling en de helende reis.

  3. Energetische behandelingen waarbij ik contact maak met de bron om de meest passende techniek te gebruiken bij de betreffende cliënt.    bijvoorbeeld regressietherapie, energetisch intuïtieve massages, soul retrieval, Reiki,  healing van de chakra's, healing met de bron, healing met Ankh en met meesterkristallen.

 

 

 

 

bottom of page