top of page

Welkom op aarde : Baby's energetisch verwelkomen

De indaling van de ziel in een fysiek lichaam is een aangrijpende spirituele gebeurtenis. Een ziel heeft doorgaans een veel hogere trilling dan het lichaam waarin deze indaalt. In oude culturen worden nieuwgeborenen daarom ontvangen en verwelkomd met behulp van rituelen. 

Vanuit een hoger bewustzijn kunnen we nu dat nieuwe leven omarmen en indien nodig helpen met de indaling en hereniging van de zielsdelen.

Deze praktijken werden reeds toegepast in de tijd van Atlantis en Lemuria. Door de verhoging van de trillingen op aarde, krijgen we nu opnieuw toegang tot deze oude kennis. 

Dit proces van verwelkoming gebeurt door het openen van een lichtkanaal waarlangs de ziel liefdevol ontvangen wordt.

Tijdens de sessie maak ik contact met de energieën van de aarde, de kosmos en met de ziel van de ongeboren baby. 

Vergezeld van een gepersonaliseerde samenstelling van bloemen, kristallen en essentiële oliën, creëren we met dit ritueel de juiste vibratie om de ziel te verwelkomen in zijn of haar lichaam op aarde. 

Dit ondersteunt de ziel om zich aan te passen aan de nieuwe energieën van een fysiek lichaam, waardoor het kind later lekkerder in z’n vel zal zitten en makkelijker zijn of haar volle potentieel zal kunnen bereiken in het leven.

Een ‘volle ziel’ is geheel aanwezig, helder, stralend en vol energie. 

Anker 1
baby's verwelkomen 1.jpg
baby's verwelkomen 3.jpg
baby's verwelkomen 2.jpg
bottom of page