Kort Horizon

Zielentherapie

 
Energetische Behandelingen/ Healing

Ik kan als heler contact maken met de ziel, het lichtlichaam en verschillende energievelden om het genezingsproces in gang te zetten. Door al de kennis die ik heb opgedaan in mijn zielstraject kan ik tijdens een sessie energetische  behandelingen doen en met verschillende energiebronnen werken.  Deze healing is volledig afgestemd op wie je bent want ik laat me sturen door de hogere, door de bron.

 

​Tijdens je ontwakingsproces komen trauma's en patronen naar boven. Je begint bewust te worden van hoe de  huidige familiesystemen je beïnvloeden, welke rol de voorouderlijke patronen in de familielijnen spelen, hoe de maatschappelijke en collectieve conditioneringen werken.

Als facilitator in je proces kan ik je begeleiden door  die lagen heen om je ware kracht te vinden zodat je wegen kan openen om jezelf te helen. 

 

De kostprijs van deze therapievorm is 80 euro voor een sessie van anderhalf uur.

 
Gesprekstherapie

Door mijn opleiding in de psychologie ben in staat om met emoties en gedachten te werken. Gedachten en gevoelens worden in vraag gesteld, er wordt gezocht naar oorzaken en oplossingen en je innerlijke dialoog wordt uitgesproken. Gesprekstherapie is de overkoepelende therapievorm van elke psychotherapie. Door in gesprek te gaan, is het mogelijk om inzichten te verwerven over jezelf en je situatie.

In de meeste gevallen wordt deze therapievorm als een basis beschouwd. Gesprekken worden vaak aangevuld met verschillende andere therapievormen en creatieve technieken. 

 
De Helende Reis

De ‘Helende Reis’ van Brandon Bays is een innerlijke emotionele reis, waarbij je teruggaat naar onverwerkte negatieve emoties uit het verleden om de onderliggende oorzaak van blokkades te bevrijden. 

Iedereen zit met onverwerkte emoties,  wanneer we ze geen plaats kunnen geven in ons leven, worden ze fysiek opgeslagen in de cellen, in ons onderbewustzijn.  Deze onverwerkte emoties kunnen leiden tot emotionele en fysieke ziekten, meestal jaren nadat de gebeurtenissen plaats grepen.

Tijdens de reis word je begeleid om contact te maken met verschillende lagen van jouw emoties tot je zelf  contact kan maken met jouw genezende kracht om pijnen en blokkades te genezen. 

De helende reis kan je zelfgenezend vermogen stimuleren en kan je leren omgaan met angst en verdriet.

De kostprijs van deze therapievorm is 80 euro voor een sessie van anderhalf uur.

 
Opstellingen: naar verlangen & familieopstelling

Bert Hellinger heeft de familieopstelling ontwikkeld op basis van onder andere systemisch werken, Gestalttherapie, transactionele analyse, psychodrama, psychoanalyse (Jung). Een opstelling doe je best in een therapeutisch kader als onderdeel van de therapie, al is dat niet noodzakelijk.

De bedoeling van de opstellingen is enerzijds genezing brengen in een systeem, bijvoorbeeld in een familie of in een familielijn.

Anderzijds zijn die opstellingen ook een goed instrument om inzicht te geven in relaties zoals moeder/vader-kind relaties of bij koppels.  

Een opstelling kan in een individuele setting of in groep gedaan worden. In een individuele setting worden popjes, figuren, kristallen of andere attributen gebruikt. In groep nemen andere personen de rol als representant van de leden van een familie. 

In beide situaties stem ik me af op het systeem dat wordt opgesteld “het veld” en laat ik me leiden door de wijsheid van het systeem zelf.

De kostprijs van deze therapievorm is 80 euro voor een sessie van anderhalf uur.

 
Zandspeltherapie

Zandspeltherapie is een  ervaringsgerichte therapievorm uitgevonden door Dora Kalff en is Jungiaans georiënteerd. 

Door middel van figuren, zand en water (in een afgebakende ruimte) wordt de mogelijkheid geboden om verborgen emoties naar boven te laten komen. Deze innerlijke impulsen worden in beeld gezet om ze  toegankelijk te maken. Dat proces helpt om weer in verbinding te zijn en verder te groeien, waarbij zelfhelende krachten worden geactiveerd om het genezingsproces in gang te zetten.

Deze therapie kan ook gebruikt worden om processen zichtbaar en bespreekbaar te maken in een individuele setting of met meerdere personen. Het is bedoeld voor volwassenen en kinderen, koppels en gezinnen. 

De kostprijs van deze therapievorm is 80 euro voor een sessie van anderhalf uur.

 
Verwelkoming Baby's

De indaling van de ziel in een fysiek lichaam is een aangrijpende spirituele gebeurtenis. Een ziel heeft doorgaans een veel hogere trilling dan het lichaam waarin deze indaalt. In oude culturen worden nieuwgeborenen daarom ontvangen en verwelkomd met behulp van rituelen. 

Vanuit een dieper bewustzijn kunnen we nu dat nieuwe leven omarmen en indien nodig helpen met de indaling en hereniging van de zielsdelen.

Deze praktijken werden reeds toegepast in de tijd van Atlantis en Lemuria. Door de verhoging van de trillingen op aarde, krijgen we nu opnieuw toegang tot deze oude kennis. 

Dit proces van verwelkoming gebeurt door het openen van een lichtkanaal waar de ziel liefdevol ontvangen wordt.

Tijdens de sessie maak ik contact met de energieën van de aarde, de kosmos en met de ziel van de ongeboren baby. 

Vergezeld van een gepersonaliseerde samenstelling van bloemen, kristallen en essentiële oliën, creëren we met dit ritueel de juiste vibratie om de ziel te verwelkomen in zijn of haar lichaam op aarde. 

Dit ondersteunt de ziel om zich aan te passen aan de nieuwe energieën van een fysiek lichaam, waardoor het kind later lekkerder in z’n vel zal zitten en makkelijker zijn of haar volle potentieel zal kunnen bereiken in het leven.

Een ‘volle ziel’ is geheel aanwezig, helder, stralend en vol energie. 

 

Overweegt u om uw kind spiritueel te verwelkomen? Dit kan tijdens de laatste 30 dagen van de zwangerschap.

 

De kostprijs van deze inwijding is €120 dat is inclusief een kort gesprek met de moeder, de voorbereiding, het nodige materiaal, één kristal om mee naar huis te nemen en het ritueel zelf.

Contact

Voor verdere vragen of om een afspraak te boeken, ben ik bereikbaar via mail of bericht:

Diana Vandenbroucke,

master klinische psychologie.

Kuipersakkerstraat 93

2900 Schoten

Antwerpen

zielentherapie@gmail.com

+32 498 05 59 14

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2023 by Modern Mindful Therapy. Proudly created with Wix.com