top of page
Kort Horizon

Zielentherapie

Gesprekstherapie
Gesprekstherapie 

Woorden geven  vorm aan jouw gevoelen, emoties, gedachten. Woorden kunnen helen en inzicht brengen over jezelf en je situatie.           

Door je emoties te uiten geef je ze bestaansrecht en dat kan het begin worden van een innerlijke reis om jezelf te ontdekken.  

Deze gesprekken worden aangevuld met verschillende andere therapievormen en creatieve technieken.

Zandspeltherapie  
Zandspeltherapie

Zandspeltherapie is een  ervaringsgerichte therapievorm uitgevonden door Dora Kalff en is Jungiaans georiënteerd. 

Door middel van figuren, zand en water (in een afgebakende ruimte) wordt de mogelijkheid geboden om verborgen emoties naar boven te laten komen. Deze innerlijke impulsen worden in beeld gezet om ze  toegankelijk te maken. Dat proces helpt om weer in verbinding te zijn en verder te groeien, waarbij zelfhelende krachten worden geactiveerd om het genezingsproces in gang te zetten.

Deze therapie kan ook gebruikt worden om processen zichtbaar en bespreekbaar te maken in een individuele setting of met meerdere personen. Het is bedoeld voor volwassenen en kinderen, koppels en gezinnen. 

De kostprijs van deze therapievorm is 90 euro voor een sessie van 2 uur

De Helende Reis
De Helende Reis

De ‘Helende Reis’ van Brandon Bays is een innerlijke emotionele reis, waarbij je door middel visualisaties teruggaat naar onverwerkte negatieve emoties uit het verleden om de onderliggende oorzaak van blokkades te bevrijden. 

Iedereen zit met onverwerkte emoties,  wanneer we ze geen plaats kunnen geven in ons leven, worden ze fysiek opgeslagen in de cellen, in ons onderbewustzijn.  Deze onverwerkte emoties kunnen leiden tot emotionele en fysieke ziekten, meestal jaren nadat de gebeurtenissen plaats grepen.

Tijdens de reis word je begeleid om contact te maken met verschillende lagen van jouw emoties tot je zelf  contact kan maken met jouw genezende kracht om pijnen en blokkades te genezen. 

De helende reis kan je zelfgenezend vermogen stimuleren en help je leren omgaan met angst en verdriet.

De kostprijs van deze therapievorm is 90 euro voor een sessie van twee uur. 

Opstellingen: naar verlangen & familieopstelling
Opstellingen

Bert Hellinger heeft de familieopstelling ontwikkeld op basis van onder andere systemisch werken, Gestalttherapie, transactionele analyse, psychodrama, psychoanalyse (Jung). Een opstelling doe je best in een therapeutisch kader als onderdeel van de therapie, al is dat niet noodzakelijk.

Familieopstelling is een zeer doeltreffend manier om  trauma's, pijnen of een zware last in een familielijn te genezen.

De opkuising van zware energieën in onze voorouderlijke lijnen heeft niet alleen een positieve invloed in onszelf maar ook in onze (toekomstige) kinderen, kleinkinderen...  Want de gevolgen van een blokkade of een trauma kan door veel generaties worden doorgegeven. 

 

Alles wat we doen  om onze familielijnen te genezen heeft een onmiddellijk impact op onze energie. Opstellingen helpen bij het ascentieproces omdat ons energetische systeem  kan worden bevrijd van zware  energetische lasten.  Hoe lichter de energie van ons fysiek lichaam is, hoe meer onze hogere zelf in ons lichaam kan indalen.  

De bedoeling van de opstellingen is enerzijds genezing brengen in een systeem, bijvoorbeeld in een familie of in een familielijn.

Anderzijds zijn die opstellingen ook een goed instrument om inzicht te geven in relaties zoals moeder/vader-kind relaties of bij koppels.  

Een opstelling kan in een individuele setting of in groep gedaan worden. In een individuele setting gebruik ik  kristallen. In groep nemen andere personen de rol als representant van de leden van een familie. 

In beide situaties stem ik me af op het systeem dat wordt opgesteld “het veld” en laat ik me leiden door de wijsheid van het systeem zelf.

De kostprijs van deze therapievorm is 90 euro voor een sessie van twee uur.

Energetische Behandelingen/ Healing 
Energetische behandelingen

Deze healings zijn volledig afgestemd op wie je bent want ik laat me sturen door de hogere, door de bron. Ik kan  contact maken met jouw ziel, jouw lichtlichaam en verschillende energievelden  om jouw genezingsproces in gang te zetten. 

-Healing met een zelfgemaakte Ankh. 

In 2018 begon ik informatie door te krijgen om een zeer speciale  Ankh te maken. Met deze Ankh bereiken we een zeer diepe opkuising van de chakra's en  de mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichamen om het hele energetische systeem op te tillen naar een hoger trillingsniveau. Een Ankh brengt genezing op cellulaire en DNA niveau.

-Healing met ascentiekristallen/ meester kristallen 

Nieuwetijdskristallen hebben een lichte, hoge, verfijnde vibratie die verbonden is met de hogere dimensionale werelden, ze zorgen voor multidimensionale healing.

Er worden steeds weer nieuwe kristallen ontdekt, of reeds bekende kristallen openen zich op een hoger level. Hoge vibratie kristallen werken op zielsniveau en op de etherische blauwdruk, waarna het doorwerkt op het fysieke lichaam. Deze kristallen stimuleren zowel de hogere, kosmische chakra’s als de zeven conventionele waardoor ze klaargemaakt worden voor de hoge frequentie energieën. 

Ik stem me af op jouw behoeften en op basis daarvan kies ik de ascentiekristallen  die je kunnen helpen bij:

-het aarden vanuit het hart en te helpen met de opkuising van de lagere chakra's en de verbinding met jouw aardester chakra.

-het hart, keelchakra, derde oog en kruinchakra te verbinden en op te kuisen.

-blokkades op te ruimen in de verbinding met jouw zielster en de bron. 

-De opkuising van jouw energetische systeem

-Sjamanistische  traumahealing 

Ritueel van de tribu Susquehannok, om trauma's op zielsniveau te genezen.

 

De kostprijs van deze therapievorm is 90 euro voor een sessie van 2 uur

 

Welkom op aarde : Baby's energetisch verwelkomen
Baby's energetisch verwelkomen

De indaling van de ziel in een fysiek lichaam is een aangrijpende spirituele gebeurtenis. Een ziel heeft doorgaans een veel hogere trilling dan het lichaam waarin deze indaalt. In oude culturen worden nieuwgeborenen daarom ontvangen en verwelkomd met behulp van rituelen. 

Vanuit een hoger bewustzijn kunnen we nu dat nieuwe leven omarmen en indien nodig helpen met de indaling en hereniging van de zielsdelen.

Deze praktijken werden reeds toegepast in de tijd van Atlantis en Lemuria. Door de verhoging van de trillingen op aarde, krijgen we nu opnieuw toegang tot deze oude kennis. 

Dit proces van verwelkoming gebeurt door het openen van een lichtkanaal waar de ziel liefdevol ontvangen wordt.

Tijdens de sessie maak ik contact met de energieën van de aarde, de kosmos en met de ziel van de ongeboren baby. 

Vergezeld van een gepersonaliseerde samenstelling van bloemen, kristallen en essentiële oliën, creëren we met dit ritueel de juiste vibratie om de ziel te verwelkomen in zijn of haar lichaam op aarde. 

Dit ondersteunt de ziel om zich aan te passen aan de nieuwe energieën van een fysiek lichaam, waardoor het kind later lekkerder in z’n vel zal zitten en makkelijker zijn of haar volle potentieel zal kunnen bereiken in het leven.

Een ‘volle ziel’ is geheel aanwezig, helder, stralend en vol energie. 

 

Overweegt u om uw kind spiritueel te verwelkomen? Dit kan tijdens de laatste 30 dagen van de zwangerschap.

 

De kostprijs van deze inwijding is €150 dat is inclusief een kort gesprek met de moeder, de voorbereiding, het nodige materiaal, één kristal om mee naar huis te nemen en het ritueel zelf.

Energetische reading en zuivering van het huis

 

Voor ons spirituele groeiproces hebben we een plaats nodig die onze energie kan ondersteunen. Een ruimte met subtiele frequenties van liefde en bewustzijn. Het huis waar we wonen kan ons, energie geven of kan onze energie doen verminderen. 

Op sommige plaatsen is de energie zwaar omdat  er geopatische storingen zijn  of  omdat het energetische grid  verstoord is.  Soms kan ook de energie verstoord worden door zielen die de overgang niet hebben kunnen maken. In die gevallen zal salie, wierrook of palo santo branden niet voldoende zijn om de  energie te helen.  

Wat bieden wij?

  • We lezen/scannen de energie van jouw huis.

  • We zuiveren en transformeren zware energieën en velden die in je huis aanwezig zijn.

  • We helpen je dierbaren of andere aanwezige zielen om de overgang te maken.

  • We openen het hartcentrum van jouw huis om in een warme en aangename plek te wonen.

  • We geven advies hoe je zelf de vibratie van jouw woning hoog en aangenaam kan houden.

  • We geven advies bij eventuele geopatische belasting.

  • We kunnen een grid plaatsen met kristallen of orgonite om jouw woning te beschermen en de vibratie hoog te houden
    (dit laatste is optioneel en niet inbegrepen in de basisprijs)

Al een hele tijd gaan Bram (http://www.natureinme.be/) en ik samen op pad om gridwerk te doen op openbare plaatsen om de collectieve en planetaire bewustzijnsshift te ondersteunen. Hiermee hebben we heel wat ervaring kunnen opdoen en zo is dit aanbod ontstaan... wij zijn helderziende en heldervoelende interdimensionale healers met kennis van energetische grids, lichtstructuren, blueprints, leylijnen en velden. We werken multidimensionaal voor een optimale uitlijning van de energie, en hebben ervaring in het begeleiden van zielen en andere wezens naar 'het licht'.

Energetische reading en zuivering van het huis
bottom of page