top of page
Zoeken
  • zielentherapie

De stem van het hart


Diep in onszelf en bij sommigen verborgen onder veel lagen van pijn, luidt de stem van ons hart. Om die stem te kunnen horen, moeten we "ruimte" maken door te leren stil te zijn.

Het is niet voldoende om in een stille plaats te zijn, maar het is wel de eerste stap. Weg van het lawaai van de tv, internet, muziek, kunnen we leren om stilte in ons zelf te maken. Leren om de gedachten naar de "achterkant" van van ons bewustzijn te sturen, door ze waar te nemen en laten gaan.

Het gaat niet om een strijd tegen wat we voelen of denken, maar om bewust meer aandacht te geven aan ons hart.

Door te oefenen, want dit is een proces dat niet in één keer gebeurd, beginnen we een kanaal te openen om onze innerlijke stem duidelijker te horen.

Hoe meer aandacht we aan ons hart, onze intuïtie geven, hoe sneller zullen de kanalen open gaan.

Heb jij een idee hoe lang jij elke dag "ruimte" maakt voor jezelf, voor jouw innerlijke stem? Hoe lang gun jezelf om in stilte te zijn? Om te mediteren? Om bewust in de natuur te gaan wandelen? Om naar jouw hart te luisteren?

Door die kanalen te openen, geef jij jezelf bewust de kans aan jouw goddelijke kant om meer licht en liefde in jouw leven te laten stromen.18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page