top of page
Zoeken
  • zielentherapie

Oude zielen


Vertel jouw verhaal wayshower

Wat als je op een dag wakker wordt en je hoort "het is tijd om wakker te worden" in je hoofd. Keer na keer na keer. En dat terwijl je klaarwakker bent.

Wat als je het gevoel hebt dat je leven sinds die dag op zijn kop is gezet, maar dat je geen verandering kan zien in je directe omgeving?

Wat als je van alles begint te zien en te voelen zonder een referentiekader om het te begrijpen?

Wat als je zo veel pijn en verdriet voelt dat je je benauwd maakt en je hart vermorzelt, maar zonder de oorzaak van die pijn en verdriet te kennen?

Wat als na een tijd je fysieke wereld wel begint te veranderen? Waarin sommige familieleden en vrienden (of allemaal) verdwijnen en je nieuwe mensen in hun plaats leert kennen. Je werk en hobby's passen niet meer met jou en dat zorgt dat je niet meer weet wat je echt wilt.

Wat als alles te veel wordt en je het gevoel hebt dat je van binnen gebroken bent? Het gevoel bang te zijn om de stukjes niet meer bij elkaar te kunnen lijmen?

Wat als je vanwege de pijn en verdriet verplicht wordt om naar binnen te kijken en dan beetje per beetje je wonden leert te genezen.?

Wat als je in de zoektocht naar antwoorden jij ware zelf vindt? Jouw licht?

Wat als je besef dat het tijd is geworden om je lange traject af te ronden en dat het tijd is om de laatste stappen naar je vrijheid te zetten.?

Wat als je beseft dat alles in jezelf zit en dat je nergens anders hoeft te zoeken.?

Wat dan??

Diana

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page